Pasty orzechowe dla kawiarni i cukierni.
Dowiedz się więcejCo odkryliśmy współpracując z kawiarniami i cukierniami?
Kawiarnie i cukiernie korzystają z opakowań gastronomicznych oraz chętnie uzupełniają swoją ofertę delikatesową o produkty w małych opakowaniach szklanych lub plastikowych do dalszej odsprzedaży detalicznej. Współpraca z kawiarniami i cukierniami pozwoliła nam również zaobserwować problemy, które najczęściej występują w tym segmencie i znaleźć na nie rozwiązania.
Jakie wyzwania stoją przed właścicielami kawiarni i cukierni?

Problemy kawiarni i cukierni:
- brak powtarzalności smaku, konsystencji i koloru past
- brak szybkich i regularnych dostaw
- obawa przed dużym minimum logistycznym
- niewielka przestrzeń magazynowo-produkcyjna
- brak dobrego kontaktu z opiekunem klienta
- długi czas reklamacji
- brak możliwości przetestowania pasty orzechowej
- brak wsparcia marketingowego
W jaki sposób ułatwimy Twoją pracę?
Pomożemy w doborze odpowiednich produktów.

Możesz liczyć na moje wsparcie.

Dominika Życzkowska
tel. +48 660 805 522
Indywidualny opiekun klienta.
Dobry i szybki kontakt to podstawa. Rozpoczynając współpracę przydzielimy Ci indywidualnego opiekuna, który:

Dokładne zapozna się z potrzebami pracowni, co pozwala na dostosowanie naszych usług do Twoich oczekiwań.

Szybko i sprawnie reaguje na wszelkie pytania i problemy, zapewniając wsparcie na najwyższym poziomie.

Pomoże w wyborze najlepszych rozwiązań i produktów, wspierając działalność Twojej pracowni.
Najczęściej zadawane pytania:

Odpowiem na każde pytanie.
Maciej Basiński
CEO Maslove
Te firmy nam zaufały:


